Nov 7, 2009

Owh HaTi..

MySpaceMySpaceMySpaceMySpaceMySpace

Ting Tong~
Weeeeeeeeeee~
b4 sye continue post 'OwH saHabat' kat bwh ni, sye nk share smthng kat anda2 sume...
soal hati , kata-kata & peraSAan..??huhu

..SoaL Hati...
Bile b'bicare soal hati dgn wanita, huh...mendalam..sedalam lautan yg dalam blh pegi nyer... Knape..??Adekah hanya wanita shja yang m'punyai hati..??
Owhh tidak...byk persoalan blh b'main diminda...
contohnye..nape bile kite b'ceite soal hati, akan di kaitkan dgn CINTA..??
Knape Hati = Heart = bentuk Love..??
ermmm knape ya..??
Kadang2 bila hati b'kate iya, muLut berkate tidak..??
bile hati b'kate tidak, mulut b'kate iya..??
knape muLut & hati tak sepakat yg mbawa berkat..??hehehe..
Tapi ape yg sye tahu.. kte kena mnjaga hati...
kerna hati la yg m'ekpresikn jiwa kite..huhu
Kite kena jage hati sume org d'sekeliling kte sblm kte m'harapkn org mnjage hati kite.. Dan anda di antare hati itu amat sensetif untuk di sentuh..apetah lg pabila diterjah dengan peluru2 aneh yg bisa m'buat hati itu terluka..huh

p/s: Hati sye selalu b'beza dgn ekpresi muke sye yg cute nih.. Jgn aggap hati ini mnerima sgale nyer dgn keterbukaan..kerana perlu di igt, hati yg sensetif ini dmiliki
oleh seorang gadis~ huhu


..Soal Kata-kata..
huh..sye suke b'bicare tntang kate-kate..
ermm mungkin kerana sye mmg suke b'kate-kate..
malah sye suke dgn kate-kate..
Bagi saye, kate-kate itu indah..
stiap ape yg d'perkatakn adalah b'mkne..
mne ada kn org yg suka b'kata-kata kosong...
baik tak payah cakap langsung..
Sedangkan org yang m'bebel 2 pn b'lebih isi..huhu
Perkataan itu indah..
contohnya perkataan 'Sayang'
walaupun sye geram sebab kadang2 rase mcm word 2 sekarang macam murah sgt utk dgunakan sewenang-wenangnya semasa kita b'kata-kata..
bagi sye, 'sayang' 2 tinggi nilainya..
tak semestinya hanya pasangan suami isteri or couple shja yg blh guna word 2 dgn maksud yg sebenar-benarnya..
hanya orang yg b'hak & mampu menerimanya shja yg dserve that word..
ermm..jika sye mgunakan perkataan itu, smemangnya sye memaksudkn nyer..
'sayang~'..saya betul-betul sayang la..
p/s: org yg mngumpat 2 pn di kire b'kata-kata jugak kan,,??hehe MySpace


..SoaL pErasaaN..

huh..senTappp...
knape sye nak b'kata-kata tentang perasaan nih..??
waaaa~ sebenarnye ni la motif post utk hari ni..hehe
Perasaan itu muncul kembali...waaaa~
b'bunge2 hati sye hari ni...
Yelah mane tak nye...
tadi..kpale terasa sgtttt berat...sakittt..then sye tidur..
bangun2 je dari lena yg agak advnture tuh (panaaaass sgt~)
terus bace 1 msg..coment sebenarnya...
Kata-kata dari si dia yg pernah mncuri hati ku suatu masa dahulu..huhu
(bunge2) perasaan itu wujud kembali..waahhh~
suke3...walaupun dia sudah jauh entah kemana...
perasaan ini seolah-olah membawa kami terlalu hampir..
waahhhh~~~
owhhh hati.. kawal lah perasaan ini...
"saya suka dia..dia tak tahu saya suka dia..
saya tetap suka dia walaupun saya tahu
dia tak akan tahu yang saya suka dia"huhu

p/s: Perasaan sebenarnya boleh m'bawa kpda PERASAN..hahaMySpace

~THe EnD~

2 comments:

suom said...

saya xtahu sape 'die' yang die suke..
adakah baju belang2,,utk 'die' yang die suke tapi 'die' xtahu yang die suke 'die',,,,
ngee~

HDS voice said...

ngee~
munge2..huhu