Nov 9, 2009

OwH saHabaT~ part 2

MySpace
Ting tong~~
haha.. anda ingat lagi tak post yg lps...??
'Owh saHabaT~' huhu
Ingat tak sye ada letak 1 gambar yg agak menarik kat situ..??
dah ada yg b'tanye..'bila nk continue..??'huhu
Tapi yg pelik nya yg b'tanya 2 bukanlah mereka2 yg ada dalam gambar 2..huhu
Curious sungguh sahabat2 sye yg lain ni ye nk tahu ceritaku di UKM nih...
Baiklah..sye akan ceritakan pasal sahabat2 sye kat UKM ni..
mana yg mampu je la taw...huhu

1stLy...Apa itu F.A.M.M.E..????
huhu jawapannya muDaH..

Fifie . Arif . Madie . Miera(tuan punya blog) . Ejat
Kamu semua harus tahu, perLu tahu & mesti ambil tahu
Kami ni 5 bersahabat...& kami ade byk perkaitan antare 1 sama lain..

1) Fifie & Arif adalah rumet
(tp heran..xpnh mklumat smpai kt 2 2 scare tepat n cepat..cthnye: time saat2 laki bini b'satu..ngeh3)
2) Arif & Madie adalah Laki Bini..waaa~
(ntah bile2 ntah r mreke kawin..hehe we r waiting~~`)
3) Madie & Miera adalah rumet yg bahagia. .
walaupun Miera lagi comel daripada Madie yg chantek, kami tetap rumet yg bahagia..
4) Miera & Ejat adalah adik beradik sehati sepiut sekiut..hu~
(mmg sgt kiut pn mreka b'2 ni..nk2 time nk kenakn bonet..huhu semangat b'pasukan betol..huh)
5) Ejat & Fifie adalah teman sehati berdansa..huhu
(mpunyai mnt menari yg sgt mendalam mreka b'2 nih...)

See... kami mmg b'kait antara 1 same lain..huhu kire mcm kalo berada dlm 1 bulatan (friendship circle) , tiada talian yg akan terputus.. n hope smpai bila2~

Sejujurnya saya sayang mereka semua..
Tanpa mereka saya bagaikan Princess yg t'kurung di dalam gua KDO tuh..hehe
kami saling syg mnyangi antara 1 sama lain..
saling tolong-menolong..(setakat ni saya la yg plg selalu mntak tolong & mreka la yg menolong..hehe thnks korg..)
saling sharing is caring..huhu (terbukti kalau bab2 makan la..kn3)
saling ingat mengingati..huh (study2..tapi lepak kt 'libary' 2 lame jugak..hahah
kami semua s'kepale.. ada je yang nak di kenakn la.. di gosipkan la..(walaupn jumpa hari2..n wlaupun ada gak yg msg tiap mase..ngeh3)
kami saling memerlukan antara 1 sama lain... if slh sorang takde akan rAsa la Incomplete nyer 2..hehe (yekew..?? sape yg slalu xde eyh..??)

Saya SAYANG FAMME...
Hope Friendship kami b'kekalan bukan lah hingga grad je..tapi sampai akhir hayat kami..huhu...


2ndLy...
My BeLoved Coursemate...
yg dh anggap mcm sibling sye dah..sejak form 2 bersama..
~Nur Suhaila Binti Omar~

(Kepada Harok2genk..korg mesti jeles kan ak & Suom bersama kat UKM nih..huhu
walaupun hanya b'2 je harok2genk yg t'campak kat UKM ni, kami tetap harok..huhu)
Dlm 24jam sehari 2, tak sah rasanya kalau sye tak bersama-sama dengan Sue ni..
cuma slec sket sebab kami tak 1 kolej..
Sue nun di atas bukit Ibu Zain nye itu..manakala sye di Lembah Dato Onn ini..huk3
Sue always by my siDe..
Syggg kamooo...
Thanks coz still lagi wanna be my friends Sue..
Sayang ko lebey la..huhu

3rdLy...
Budak2 Arasku n coursemate ku (yg rpt r)
AdLin . AtuL . Tim . Daia . Eqa . Fatin . Ain n ramai lg...


mereka ni semua baik2 orangnya.. Special thnks to them..ada antara mereka yg amat memahami saya..saya gembira dapat kawan macam mereka.. kami rapat juga walaupun tidak selalu bersama... Sayang kamoo semua...

4thLy..
Rakan2 koLej + facebooking..(xkira TUa & Muda ye..hehe)



Mereka2 ni lah yg mewarnai hidup saya di UKM ni....
Thanks 2 them....


Opss times up (ibu panggil jerit2)
Sekian sahaja dahulu cerita saya tentang sahabat2 saya di UKM ni..huhu


MySpace
~The EnD~

6 comments:

suom said...

den pon syg ko lobeyla my fren,,

Eyra Gadis said...

gambar kak ira xde!!! =(

HDS voice said...

suom...luv 2 double lah...
kak ira...xde ke..??
ok2 sye letak skrg..huhu

NaZZy Hall said...

1 je gmba gua??
nway dh link lu dlm blog gua....
peh, gua xcam busy lak wat modelling, so xsmpat nk link lu sblm ni..

but, no worries mate, udah link skrg...

HDS voice said...

huhu..
atlst ade kn abg naz..
ok2 mkaseh...

atul tomei~ said...

waaahhhh baru perasan ada post ni..hehe..terharu sgt2..thanks to miera, being my frenzz for almost 2 and half years at UKM..hehe..HAPPY NEW YEAR MY DEAR !!! <3 you~ :)