Dec 25, 2009

OwH Eve..Lunch..rayuaN..BaLik..ice Cream & Athma~

Ting tong~
hoho..
post kali ni nothing special..
juz nk crite psl hari ni..huh
ape yg special hari ni..??huh
MySpace
..Pagi...
Hari ni hari khamis..mlm semalam tgk je jadual class smlm rase dpt senyum lega...
sbb class bkn pukul 8pagi..huhu
kelas pukul 10 kat fssk..
dalam firasat songsangku "eleyh..fssk..dkt jeh.."
realitinya.. diri ni terjaga pukul 9.30pagi..
wahhh..m'capai apa yg patut & memecut ke toilet..MySpace
wahhhhh toilet penoh....naek aras 2...siap....!!!
masih sempat sampai dpn pintu bilik seminar jam 10.07pagi..huh...hebat,,
& apa yang lebih membanggakn adalah apabila lcture masuk
2min b4 pukul 10.30pagi..adeyhhh sia2 je b'pura2 dh lambat bile smpai class 2..
tp...class Academic Comp itu adalah amat tidak sia2..
sebabbbb..baru td saye tahu ape maksud 'eve'..
hahaha kelakar je.. selama ni main bantai je sebot
'Christmas eve'..hoho

MySpace..Tengahari..
kepuLanganku ke blik masih boleh m'buatku tersenyum kerana
rumetku masih disitu..
hasrat di hati mahu mngajaknya Lunch..(kerana dari jauh dah dengar perutnya mendendangkn lagu konklusi..hehe)..tapi dia sudah mahu pulang..meninggalkn diriku sendiri..
(entah kenapa..bila stiap kali d'tinggalkn sorang dalam bilik rasa sgt sedih..huk2)
kemudian & pastinya saya akan lunch bersama teman sehati sepiut yg ak sygi...
peLik tapi benar,waLaupun makan b'2 je..
tapi lame jugak kami dok borak kt situ..dgn tangan kering2..mcm la xbleyh smbg dlm bilik..huh

MySpace..Petang..
Ejat a.k.a teman sehati sepiut saye pn telah meninggalkn saye dgn di iringi lagu AF..
"percaya..pada diri ~" (sebab beg die..mak eyhhh..kecik sungguh..haha)
peTang adalah waktu yg m'giLakn..
nak2 biLe kne tggu sampai pukul 5 utk masuk kelas rayuan..
huhu kelas kelakuan organisasi..
ade ke patot dh penoh..
t'paksa la saye & sahabat saye..suOm m'buat walk in & merayu utk masuk set tu..
hope bolehhhh la...
then...baLekkkk..nek train...sdeyh2...

MySpace..maLam..
Sampai d negeri keLahiranku suda malam la dah...
Setibe je d ktm sereMban, Sue hiLang..
mane..??mane..?? rupenya g beli eskem mcD..
ceh...saye xsuke eskem..kerana saye mgkin perlukn sensodyne
untuk gigi yg m'gedik sensetif ini..huh
Sue pn makan eskem di sisi 2 org bdk yg kemudian d'hulurkn oleh mama nya
supaya m'beli juga eskem tersebut..haha...
SeteLah Sue tidak kelihatan, tinggal lah saya & kakak yg m'punyai anak kecil yg comel itu..
kami borak2 juga lah isu2 negara nih...
setibanya anak suLungnya yg dhulurkn duit utk m'beli eskem td, tbe eskem t'lebih 1...
dgn pantas kakak tersebut m'beri eskem itu kepada saye.,.
katanye " rezeki awak lah dik..sila2..makan.."
saya tersipu2 maLu lantas HiLang rasa gigi sensetif..haha

MySpace
..maLam lagi..
S'tibe d'rumah..t'hiDang sudah Lauk pauk yg menyambut kepuLangan sedare ku..
cceh..bukan untuk diri yg keLaparan ini rupenya..
xpeLah..makan juga..huhu
kemuDian,....(bunyi nafas...)
t'cari2 InhaLer b'perisa udara di dalam beg..
dem,..t'tinggal di kolej...
saya kemudian hanya mampu b'diam diri & duduk shaja...
mujur ada lptop yang sedia menemaniku ini..


ps: main laptop ni rase sakit b'kurang..huh

MySpace
~the EnD~

No comments: