Dec 28, 2009

OwH suHu~

Ting tong~
haha tak rase pelik ke ngan tajok ni..??
suHu.? ape yg boleh dikaitkan dgn suhu..??
1 je saye tahu & ayat yg paLing femes keluar dari muLut saye..
"suhu badan meningkat"..
apa maksudnya itu..???

DeMaM..!!! MySpace
yeee demammmm...tak suke tak suke..
Lepas je saye agak2 perasan dh baik daripada athma hari tu,
saye pun dengan bangganya gi tengok midnight movie citer
"alvin and the chipmunks"
sebagai langkah keselamatan kononnye, saye pakai la
baju 2 lapis, stokin, sweater & shawl lg...
dalam wayang kn...tgk cerite best pulak 2...
tak ingat la sakit.. kemudian...
keesokan harinya............

Waaaaaaaaaaaaaa~MySpace
SuHu badan meningkat...!!!
selesema + batuk + athma + demam = sakittnyerrr~
dugaan2...kanape..???huk3

Sekarang..MySpace
suHu badan mula menurun perLahan2..
tapi ada juga ketikanya meningkat secara tibe2..
& stabil semula..heh.."demam ni cam biskut~"

MySpaceNamunnnn...
bukan semudah itu untuk sehat sepenuhnya...
effectnya..suHu bibir pula mula meningkat..
bukan sekadar suhu yg meningkat, berlaku juga pengembangan...
waaaaaaaa~
walaupun keadaan ini adalah sgt sinonim berlaku setiap kali
diri ini puLih dari demam, saye sgt tidak m'admire keadaan ini..

Lantass....MySpace
saye ditemani rakan class (Sue of course), pergi ke
Pusat Kesihatan UKM...
adalah amat tidak memberangsangkan apabila
wanita yg bergelar Dr. itu cuma menegaskan saye utk makan breakfast..
dem..hate breakfast.. then ofcourse la Dr. itu suruh minum air b'gelen2..huh
Highlight : tiada ubat untuk bibirku yg suhunya kian meningkat ini..haha

MySpaceTapiii...
mungkin betul org kate...
mind set... dh jumpa Dr. terus rase kesihatan agak memberangsangkan..
hehe... tambahan pula... bukan saye seorang yg kesakitan
dalam bilik ini...hahaha..
rumetku yg baru je puLang kelihatan megah memasuki bilik
dengan shades menghiasi pancainderanya..
hahaha..apekah yang terselindung disebaliknya..??jeng3~
ape yg penting bukan saye sorang yg sakit sekarang..hahaha (gelak sedikit kejam)


ps: kesakitan hati juga meningkat apabiLa 2 2 class hari ini dibatalkan secara tibe2..


MySpace
~tHE EnD~

No comments: