Jan 28, 2010

OwH True takde Dare~ (game true dare 2 la)

Ting tong~
post kali ni saya nak mengumumkan
yg dalam beberapa hari ini saya dapat banyak
kesedaran + ketahuan tehadap banyak perkara..
emmm yaa.. banyak perkara...!!!
TAPIIII..saya juga telah m'buka beberape cerita yg telah diamanatkn
utk drahsiakan oleh diri sendri..huh

merujuk kepada tajok di atas....emm
"True takde Dare"
huh..anda sume tahu game itu..???
emmm menarik kn..??
ramai org cube mengelak utk maen game2 camni
sbb ramai yg xnk tggung risiko..
yela..lagi2 bila dengar 'takde dare'..
perghh..confirm la boleh ade soklan bertubi2
kalo asyik objek d'tengah2 tu mnghala kt die je an..(merasai nya)huh

MySpace
jujur saya ckp game2 camni ada pro & con nyer...
ade baeknye game ni bile kite dpt tahu ape kesilapan + kelemahan kita
dalam menjalani kehidupan harian dgn yg laen..
ade juga baeknye bila kita dpt tahu ape pendapat org pasal diri kita..
namun..
ade kurengnya bila kesilapan + kelemahan yang kita lalui utk tidak dapat kita ubah..
ade kurengnya juga bila kita terlalu berhati2 hingga kita tidak tahu untuk apa perlu d'hati2kn..
& ade kurengnya bila org yg sedar diri, mnjadi semakin sedar akan dirinya...

MySpacelalalalal~
but well...saya suka game ni
tambah ilmu ketahuan la katekn...huhu
nak2 bila maen ngan org yg betul2 kita nk tahu sgt pasal dy, pasal kita & mereka..
banyak lagi yg boleh kita pelajari selain belajar ilmu2 dari dewan kuliah..

pesanan kt org2 yg bakal maen game berani pengsan nih:
1)kepada s'siapa yg teringin maen game ini, anda dinasihatkn utk
b'sedia dari sudut mental & emosi
2) tanye la soklan2 yg senang2 sket
3)cube la elakkn soklan "ko suka sape.???"
perghhhh bahaya wa ckp sama luuuu~~~
4)janganlah sekali-kali anda menyesal dengan kejujuran anda
5)pilih lah ahli gamers yg boleh d'percayai + yg anda nk tahu sgt psl dy..


MySpace
~THE END~

ps: to me...if the truth will hurt, it'll never be true to tell..soriee~

2 comments:

madie said...

saya suke diz game!

HDS voice said...

bagosLa kalo awk suke..
part mane la tu kn..??