Apr 21, 2010

OwH sentimental value~

Ting tong~
huh...heavy tak tajok post ni..?
takde la berat mana pun kn..
kalau ikowt mane2 kamus yg wujud pun
maksudnye cume..
'berperasaan halus,lekas terharu,
menyentuh perasaan'
perghhhhh~

Seperti yg semua org tahu..dimane sy telahpn byk kali mberitahu
bahawasanye sy seorang yg amat sensetif..huh
K'sensetifan sy ni kalau guna sensodyne pn cnfirm tak lut r..huhu
ape kena mngena 'sensetif' ngan 'sentimental value'..??
dua-dua pun ade 'sen' kn..hohoho
ntah la..sy pn tak tahu..
ape yg sy nk nyatakan kt sni ialah sy sgt sukekn smthng yg b'sentimental value..

MySpace
Sebenarnya dalam hidup ni semua bnde pun ade sentimental value tersendiri..
malah bukan sahaja benda ye..
harta benda ni suma duniawi jew..nk2 yg mhl2 tuh~
Actually sentimental value nih..samada org perasan ngan tak je..
sbb kdg2 kita terlupa nak menilai sesuatu yg kecil or yg kita tak nampak..
tak semua org menilai sentimental value stiap benda..

MySpace
bende2 yg b'sentimental value ni senang je nk tahu..
bile kita tengok je bende tu, kite akan teringat kt something..
yg boleh buat kita gelak, senyum, termenung jauh & kdg2 something yg boleh buat kita sedih, feeling2, sayu...owhh... (dh mule dh teringat2 nih..adeyhh)

"Biarlah ia sekadar perkataan, ia sudah mengungkap seribu kata..
Biarlah ia sekadar senyuman, ia sudah mengindahkan pemandangan..
Biarlah ia sekadar pandangan, ia sudah menyatakan keikhlasan..
Biarlah ia sekadar sentuhan, ia sudah melembutkan jiwa.."
- waa jiwang 21/04/10-



ps: sorie la..post ni sekadar mahu melengkapkan persoalan..ini adalah sensetif yg +ve~

ps 1: bila kita jerit name org tu setiap kali msk blok pn ade sentiMENTAL value gak tuh..huhu


MySpace
~the End~

No comments: