Apr 20, 2010

Owh surat-menyurat ~

Ting Tong~
arini sy nk share kat korg psl 1 letter ni..
De seorang mamat ni, bagi kat minah ni..
ushh...bace la sendri..
korg decide r ape word yg sesuai describe mamat nih..huh
(dy tulis nih dlm kertas A4 putih ngan dakwat cair..sebijik ni sy typekn utk korg)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Hey beautiful Liar,

Tujuan I write letter ni just nak inform U beberapa perkara yang buat I rasa bengang,sampai sayang sangat2 kat U. Ini adalah tentang kita..tentang hubungan kita ni sgt tak berjalan lancar ni. Sejujurnya I nak ckp I dah tak syg U lagi and walaupun I tahu U syg I sangat2 kan.?heehh..rimas la!! Arini tarikh paling suwe and langsung tak mengembirakan I sbb tarikh ni la I jumpa U.. U are not the same as before.. I selalu rase kita dah memang tak ditakdirkan untuk berjumpa.. I dah tak nak U selalu ada dengan I..Kalau U tak ade pun tak pe kat sini, dlm hati I ni dah takde ruang untuk sentiasa ade U.. U tahu tak, I benci and sangat tak suka tengok U.. Hari-hari kalau boleh I nak hidup tanpa nampak or jumpa U.. I takkan nk sentuh tangan U yang kononnye lembut tu.. I tak suka tgk U smile.. Hari ini I nak bagitau U, U are not good enough for me.. and I'm glad coz I met the answer to be not with you.. I DON'T LOVE U DEAR.. Please go away and dun leave anything to me..I'll not be here..and always not here for U..

Heart U no more,
Me..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ps: U bace tulisan biru je taw.. =)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


so..??

MySpace
~the End~

4 comments:

okiaylla said...

owh..sweetny..
tp ak lg sweet kt..hehe..=P

Alynn Notnot said...

mule2 bace rase nk maki2 je :)) tp kalo bace tulisan biru tu kan, aww sweet la pulak

rumet said...

yee..sweetla mieera~

HDS voice said...

okiaylla: ape yg ko bwt sweet huh..??heh
Alynn:kn3..sweet kn~~~
rumet: miera mmg sweet~