May 28, 2010

owH kacau~

Ting tong~
wajarkah isu kacau mengacau ni
wujud dlm alam sekitar kite..??
masalahnye..
kite mengacau ke..?? kite dkacau ke..??
kite jiwe kacau..??

Kacau ni ade byk version..
ada kacau yg menyenangkan, ada kacau yg xmenyenangkan &
ada kacau yg sangat2 xmenyenangkan..huh
Nampak x ape yg sy cube tekankn kat situ..??
Kacau ni sebenarnye bad habit taw x..??
Nak2 kalo kacau yg jenis busy body 2..(mengate dri sndri~)
& jenis kacau yg nak tarik perhatian 2..(ha...mengate dri sndri lg~)
haha..(gelak sinis tp maseyh guling2)

Ape jew kacau yg menyenangkan dlm dunia fana ni..??
ade bhaiii..ade...
Kacau tu adalah apabila kite kacau sum1 hingga boleh buat dy tersenyum or ketawa..
(senyuman + ketawa yg eklas ye sy mksudkn..bkn sinis~)
kite akan turut rase bestt bile tgk dy bahagia..
galak la kacau sy yg jenis ni ye kwn2..
tu pn kalaw korg tgh byk idea la..
sbb 4 sure sy akan balas blek p'ngacauan anda..huhu



(ha..mcm ni la..tp tu yg blkg 2 apesal 2..?? jiwe kacau ke pe..huh)

If anda still mahu kacau secare busy body 2 plak,
biarla b'tempat + btol2 tu la time nye..huh
Maksudnye kalo anda nk kacau sum1 tu scare busy body,
memadailah dgn tnye 1 or 2 soklan..
Kalo org yg di kacau tu bg 2 or 3 jwpan jew..fhm2 la ye..
tapi kalo dy bls hgga smpai 2nd page msg 2..haa..
mmg kne tmpat r pengacauan anda tuh..huhu
then..yg si dy yg di kacau tu kena la fhm..
ada sbb knapa pengacau tu busy body..
maksudnye dy care kat anda..cume cara dy tu je..
samada nice or not nice..huhu

If lagi..anda nk mengacau secare utk menagih perhatian..
huhu..xpyh r show sgt yg anda 2 kurang kaseh syg..
jatuh r macho/macha anda..huhu
Pengacauan yg ni cam besh gak senanye..(nmpk sgt slalu bwt..bahaha~)
sbb..kite xkn la nk kacau org 2 care ini kalo kite xsyg kat org tuh kn.?
ni kire mcm tersirat pnye bgtaw yg kite syg/ rindu/ need dy r..huh
tapi..sy syorkn jauhi sifat gedix gedax dlm pengacauan jenis ini ya..
boleh m'buatkn si yg kena kacau bosan + meluat..
huh..

Secara kesimpulannya..
sy nk bgtahu, sy mmg suka kacau org pn..wahaha
tapi kalau korg2 yg rase di kacau or perasan dikacau oleh sy tuh,
rase mcm kurang senang ngan sy, plishhh la..
bagitaw jew..takpun kacau je sy balik ngan
senduk
ke garfu ke hape..hehehe..
chill lah ea~


ps: sorieee kepada semua insan2 di luar sana yg pernah t'ganggu oleh sy..syg kamo~
ps2: entri ni ade unsur emo sikit senanye noks (terpengaruh ngan si not not)..tu pun kalo korg perasan la..ngeh3
ps3: chill lahh.. (mendengar kate si ika honey bunny~)



~the End~
MySpace

No comments: