May 8, 2010

Owh ucapan~

Ting tong~
post ringkas(mcm biasa yg selalu ckp)
and a lil bit touching..
xpe kn nk touching2 kt blog sndri..
oleh itu....
sempena hari yg bermakna nih...


"Happy Mother's Day Ibu"
..Puan Fadilah Noordin..


"Ibu..sebenarnya tiada hari yg spesifik untuk ibu..Hari2 pun boleh jadi hari ibu..hari2 pn Angah akan sebut name ibu..Angah bangga ada Ibu mcm Ibu..kalau Angah tak nampak ibu, Angah selalu akan teringat & kadang2 Angah teringin sangat nak tengok incoming call name ibu blink2 keluar kat phone Angah hari2.. Angah nak sangat peluk Ibu setiap kali Angah jumpe Ibu..hati Angah ni terlalu sensetif bu..terlalu banyak dugaan dalam hidup Angah & Angah akan cuba sorokkn bila dgn Ibu.. Angah cuma nak gembira menjadi satu2nya anak perempuan Ibu..Angah selalu teringin sangat nak berkongsi cerita..semuanya dgn ibu..mcm yg kwn2 Angah selalu cerita..tapi Angah tahu Ibu sibuk..
Angah taknak kacau Ibu..Ibu penat..Kesian Ibu..
Ibu..terlalu besar pengorbanan Ibu..Ibu bekerja siang malam cari rezeki lebih untuk anak2 Ibu..
Angah mintak maaf kalau Angah tak dapat jadi anak perempuan yang terbaik untuk Ibu..anak perempuan yang Ibu boleh harapkn..yang boleh Ibu banggakan...Angah tak ada apa2..
Angah akan cuba bu..satu hari nanti InsyaAllah..
Ibu..terima kasih atas segala pengorbanan Ibu selama ini..
Hanya Allah dapat membalasnya..
Angah nak mintak maaf andai Angah ada tersalah kata mahupun perbuatan yang telah mengguris hati Ibu..Angah akan berusaha yang terbaik untuk Ibu."


Angah sayang Ibu..
Selamat Hari Ibu...


ps: saya tak terlalu pandai berkata2~
MySpace
~the end~

3 comments:

ika honey bunny said...

halah halah.. shumelnya anda berdua.. :)

HDS voice said...

ika2..
thanks..
itu ibu sy~

Alynn Notnot said...

slmt hari ibu :DDDD