Jun 27, 2010

Owh bye~

Ting tong~
ini bukan sambungan mane2 cerita
yg patot sy sambung,
ini cuma test kowt2 la mood ilham tu dtg mlm ni nak
sambung cerita tuh..
1st of all.......

"Shortsem dah habis ye~~~"
(nada riak tp gedix)
hahaha..u'ols jgn tak tahu..saat sy checkout kolej utk shortsem jew aritu,
perghhhh...lega tahap over karma lah..
Walaupun cuti yang bakal dijalani xseberape mcm cuti,
sy tetap rasa b'puas aty kerana dah habiskn shortsem
secara waras..alhamdulillah..tak sangka..

Mcm2 pengalaman yang dihadapi semenjak bermulanya shortsem pada
3mei2010-25jun2010..
antaranya ialah :

  • 1st day tu je dah bday sy..huuu..kena gi claz tyme bday..sedeyy wooo.
.MySpace
  • permulaan shortsem ni sy xpat concentrate sgt ngan comitment2 seperti claz & rumet..haha ini sume adalah sbb lawatan keusahawanan ke Penang..huhhh..Pengalaman yg best/xbest jd org yg kunun penting ni adalah amat sy hargai..Atlest ada la pengalaman utk kerja nanti..Nway thanks kat team lawatan tu..boleyh kire lawatan tu best la kn...???
MySpace
  • Dalam shortsem ni jugak ape yg menyedihkan ialah kafe klj xbukak, so kena la gi klj lain..gi klj laen tu plak bknnye boleh caye.. selalu je makanan habis.. Sy ngan rumet sy slalu gak la mkn kat censelori & penah juge sampy ke Pusanika..1st time mkn ngan piut kat situ..tapi selalu jugak la kami berlapar kat bilik..huh..naseb baek hampir tiap2 minggu jumpe rumah..kire xlame la pun dok kolej..kat rumah..haishh pe lg..?? "asal kakak balik je makanan habis~!" hahaha
MySpace
  • Hari2 shortsem dilalui seperti biase..Penat..claz 6jam straight...sehinggalah minggu last utk final..sentap ohh sentap bila ibu xbg pulang..dgn alasan nanti kat rumah xbace buku..ok rumet balik..mcm biase..sy study..seperti yg diarahkn.. sy study..study.. tido..bgon..mandi.. study..& study......huhhh hampir gila d'situ...siyes...xpernah buat mcm ni...last2..sakit..wowwww menyusahkan org...der~
MySpace
  • Exam utk shortsem adalah xsemudah yang disangkakan..ya..alhamdulillah boleh jwb.. tapi xtahu lah jawapan tu..errr..ishkk..mls r nk citer..yg pentingggg...ia dah ber akhir..yess..
MySpace
Byeee shortsemmm!!~~~


ps1: adakah mood dah sampy utk sambung cerita itu..??hemm b'sabarlah menunggu ye readers~
ps2: thanks xterhingga juga sy nk ucapkn kat cik bintang tersyg sbb setia menjadi alarm clock sy..hehe..jasamu dkenang..
ps3: cuti 2minggu jeeee...!!!!???? dem~
ps4:mood risaw maseyh dsini~~ adeyhh

MySpace
~the end~

No comments: