Nov 29, 2010

Owh TakSEngaL part 3~

Ting Tong~
m'buka rahsia kecilku lagi..
tiada masalah~
(mood: bosan~)

Selalunye bila sy tengok muvie sorang2, yakni mestilah kat laptop..
tak mungkin lah sy berani nak pergi kat kaunter tiket wayang semata2 nak ckp
 "Abang(ak mmg m'milih kaunter yg hot jeh) nk tiket wayang 1~" huh..
jatoh r saham subjek marketing gua punya marks..huhu
Okey again..selalunya bila sy tengok movie sorang2 kat laptop,
sy of course akan m'makai headfon sama tujuannya seperti 
yang macam sy ceritakan dlm Owh TakSEngaL part 2~

tapi..

owh taksengal kali ini m'buka rahsia yg lain iaitu
setiap kali ada part LAWAK yakni lawak yg benar2 Lawak & boleh buat orang tergelak,
sy akan PAUSE movie tu & gelak guling2 sampai langgar dinding dlu..
then baru sy PLAY semula..

Motifnya senang..!!
supaya sy tak miss part seterusnya serta boleh bagi sy gelak 
dgn lahap sepuas-puasnya..hahahaaha..
owh ya..konsep ini juga turut diterapkan 
apabila sy menontot movie b'same adik2 sy
yang boleh tahan taksengal join sy gelak puas2 dlu baru PLAY..haha

(kan best kalau dalam wayang pon boleh pause2..ade gak mase nak gelak puas2!!)


(AMARAN KERAS: kepada sesiapa yg mengenali sy..!! 
sila jgn bayangkan situasi ini..& kalau dah terbayangkan tuh..sila jgn pula EDIT2..!!huhu)



ps: kadang2 rasa macam org gila gak bila sikit2 je..PAuse..gelak3..Play..Pause..gelak3..Play..yeahh gile~
ps 2:sy slalu menganggap movie player kat laptop ni takde button rewind..hoho
ps 3: ak bosan dgn kau.!!

MySpace
~the end~

8 comments:

okiaylla said...

post yg membuktikn ko mmg sengal.tiada bndingannya.

HDS voice said...

heh machik...
ko lagi sengal..haha

Azzah Jelani said...

=.=' a ngan e pun join eaa

Azzah Jelani said...

=.='

Azzah Jelani said...

=.="

HDS voice said...

haah zah...
ikowt perangai sape lah tu..
adoii..risau mase depan~

Saya Arif said...

bhahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahhaahhahaahhahahahahahahahahaha..

oh dem tak pause. =.="

HDS voice said...

bingai~!