Mar 19, 2011

Owh Dia tu kan~

Ting tong~
mencari life..

Kawan:  Kau dah kenapa bingai sangat perangai ni..?? Xboleh nk bingai lagi..
Dia:        Manusia punyai sifat ingin tahu..Aku jujur dalam 2.8 perkara ..huhu
Hal ini kerana:
Kawan suka usya budak baju kuning yg tgh duduk depan Dia, Kawan bisik2 la kat Dia just nk share kn~
Dengan muka xbersalah lagi cool Dia bertanya "baju kuning..??mana2..mana baju kuning??" ( nada pakai speaker bukan cap ayam + nada mintak lempang seling2 sepak laju2)


Kawan:  Kau nih pelik binti ajaib lah..Kalau ye pun nak pelik, xpayah la sengal sangat..Kenapa xtgk cerita tu??
Dia:        Aku nak gak jadi seorang yang fokus sekali sekala..Kalau fokus tgk cerita tu lama sgt..Iklan 2min je..
Hal ini kerana:
Kawan ajak Dia tengok tv kat bilik tv.. Drama hape ntah.. Demi nak menjaga kadar tekanan darah Kawan, Dia pun ikut jelah.. Dah habis je cerita tu..Si Kawan ni pon tanya la certain2 part cerita tu yg kat Dia sbb xigt mungkin..Si Dia jwb "sorie..ak xtgk cerita td..ak tangok part iklan je"


Kawan:  Kau nih mental betol lah...hahaha
Dia:        Mane ada..Ak seorang yg amat mencintai sentimentalvalue..huk2
Hal ini kerana:
Pin tudung Si Dia tercicir, Dia kemudiannya pergi kat setiap tempat yg Dia lalu hari tu sehinggakn Dia masuk semula kelas yg tengah ada lecture & dengan muka 15sen tanya student2 dlm kelas tu "ada nampak pin tudung gamba ikan piut x??"


Kawan: Sengall...!! mana ada orang mcm ni..hahaha
Dia:       SEngalll..!!! aku orang laaaaa
Hal ini kerana:
Dia selalu beritahu Kawan mcm ni.. (jam sekarang pukul 8mlm)
"Weyh.. pukul 9.18mlm nanti ak lapar taw~"


Siapa Dia..????
ce teka..ce teka..



ps:mood melayang..lps dpt 1 msg..
ps 2: bukan semua orang boleh berkorban kn??
ps 3: fake..kdg2..utk kebaikan~

MySpace
~the end~

No comments: