Apr 11, 2011

Owh TakSEngaL part 5~

Ting tong~
m'buka rahsia kecilku lagi & lagi..
always takde hal lahh...



OwhTakSengal kali ni sy taknak lah cerita2
story yg bajet sengal macam dlm OwhTangsengal2 yg lepas2 tuh
kali ni saya sekadar nak bercerita saje..
beberapa dialog atau scene  yg dah buat certain org
gelakkan sy  smpai xingat negeri kelahiran
(bosan tol guna "sampai xigt dunia")huhh..
diorang igt, igt gelak lame2 tuh leyh nmpk gaye cam justin bieber gelak la??
tolong skettttt..sket pon tak, oke!~ hoho..




Sample dialog 
"Bukan sy":   (berlari dari tempat order air kt kafe-in rushing) Kak Anne..HORLICK AIS berapa hinggit??

Kak Anne:   RM1.50 je mira..(eyh..bukan patotnye "Bukan sy" ke??)

(dengan tanpa rasa serba salah "Bukan sy" bayar RM1.00 & berlalu pergi ke tmpt order air)

Kak Anne:   Hoi mieraaaaaaa~~~ RM1.50 la...(jeritan ala2 soprano..)

"Bukan sy":   (muka sumpah xbersalah yg comel) owhh..eyhhh..sy bukannyer order HORLICK AIS.. sy order TEH O AIS~

Kak Anne:   (muke mengidam daging manusia) dah tu kenape ko tanye harga HORLICK AIS.??!!!

"Bukan sy":   oooo..xboleh ea..??errrr..

tibe2 haus horlick ais polak skrg~

Sample Scene
Pada saat belum lahirnye Si Kemet (name kereta sy yg penuh kontrebersi), yakni semasa 'semberapantah'..saat tuh kalau nak keluar yg keluar tuh(means keluar UKM la), kena lah naik pengankutan awam seperti teksi, objek besar(bus), ktm & sebagainya.. Ditakdirkan pada suatu pagi, saya bangun2 je terus mention KFC..errr..KFC tu yg ni kan....??
Dari kecik sampai besau dok ngadap bende ni xbosan ke??err
okey..tegarr..!!dah mengidam..sgt2 nk KFC..meronta2..namun hari berkenaan adalah hari dimana kawan2 saya sume pon busy..(kowtttt~).. So, saya decide utk pergi cari KFC sorang2.. KFC paling dekat ialah kat Warta, Bangi..Okey..siap2..msg rumet<3..bagitahu nk pegy cari KFC kejap..naek teksi kowt..err.. Akibat ketidakpercayaan sang rumet<3 ni tadi terhadap saya, tiba2 objek berbaju kurung yg baru sahaja habis kelas tu muncul dari arah kolej & menuju ke arah saya yg dah pun terlepas beberapa teksi & bus 6Z (nyata saya xreti naik pengangkutan awam sbb hanya mampu pndang je kenderaan2 itu berlalu pergi).. Kami menuju ke Warta..nak carikan saya KFC.. Sampai2 sahaja Warta.. Selepas beberapa langkah, dah nampak KFC dah..(yeayyy..muka bahagia).. tiba2... "eyh..Madie..tu ape ea..??"

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

tibe2 atas meja makan kitorang ada benda ni~ hahaha XD
PIZZAHUT~

ni la objek berbaju kurung tuh..<3

Kesimpulannya disini..
'kita' atau lebih tepat lagi, 'saya' la..
hanya mampu merancang, tuhan yang menentukan segalanya..
hahaha..
disebabkan pendirian2 yg xberapa nak tetap nih..
I now pronounce that..
I'm also NOT a good decision maker~


(BUKAN AMARAN KERAS PUN: kepada sesiapa yg mengenali sy..!!Sila jgn bayangkan situasi ini..& kalau dah terbayangkan tuh..sila jgn pula EDIT2..!!huhu)


Ps: Siyes saya haus Horlick ais sekarang..!!!!!
ps 2: guna nama 'Kak Anne' ni agk2 ak kne byr loyalty x??haha
ps 3: saya yakin saya tak tetap pendirian dalam situasi yang sgt comel~ haha
ps4:Saya maseyh igt k'sweetan dy tyme tu sbb xbg sy pergi sorg2..hee~ thnks dear..agk2 skrg..emm

MySpace
~the end~

2 comments:

Azzah Jelani said...

atok siapa lah ni... T___T

HDS voice said...

ntah lah..taksure polak teman..
hahaha ^_^V