May 23, 2011

Owh why so sensitive?

Ting tong~
semakin hari..
blog ni semakin berabuk..

& sy semakin tiada usaha nak bg habuk tu daripada
terus beranak-pinak..
sbb mungkin..si ilham dah hilang..
si ilham dah tak melihat sy.. si ilham dah tidak memerlukan sy..


tu diaaaa...bila cakap pasal perlu/tak perlu..
dah lama nak ckp pasai ni..
tapi xckp jugak..
sbb pa?? sbb nak ckp ngan sapa??
sapa jah yg sudi mendengar??
(tuii...tagih simpati..!! blahh~)

macam mana kite nak taw org tu perlukan kite ke tak??
apa beza org yg perlukan kite, dengan hanya kite je perlukan org tu..??

sebenarnye..
sy pon xtaw..
berat topik nih..
tapi senang jee..

If someone tu..kalau kehadirannya tanpa di duga,
mcm tibe2 je dy call ke..sms ke.. tibe2 je lah tegur..
yup..dy mmg memerlukan anda..
tapi kalau kehadirannye di duga,
(means..wateverpon..anda yg cri dy dlu) <-- anda mmg perlukn dy
tapi takpayah berangan sgt lah..
anda ni persinggahan jah ok..!!
anda dok sebok2 cari dy, take care kat dy..
dy tak teringat anda pon..(igt kowt..igt~)
kalau ingat pon, bila dy dah takda org laen dah
nak berborak ke hape ke..
ANDA ITU HANYALAH CHOICES..!!
(bieahahaha~)

tapi
macam mana pulak ngan org yg DAH tak perlukan anda??
ini sedih..
ya..ini sedih..


ps: nampak x ni post cari pasal nak bg org think -ve??sape mengong, dy terpedaya lah~ dalam relationship, friendship..ape2 ship skali pon, kita kena give & take lahhhh..!!
ps 2: "Love has no consideration~" walaupn anda xsyg sy..or xsyg sy dah..or xsyg sy mcm sy syg anda.. sy terima..:)


MySpace
~the end~

No comments: