Jul 19, 2011

Owh Kemet setahun~

Ting tong~
(muka ada senyumm :)
wee..hagak2 nape ye??
sbb..wa nak gi jalan2..
ngan Kemet..
(Si Kemet name kereta wa..sape maseyh xtahu,
lu dah ketinggalan abad der!!)

Nape la wa bangga sangat dapat gi jalan2 ngan Si Kemet an??
padahal dah kehulu hilir dah..
Mahu xbangga nya...!!!!
dah 4hari kenderaan 4 roda bulat itu tersadai kat
porch umah tu ha..
semuanya angkara birthday kemet..
dem!!~

-13 Julai 2011-
genaplah usia Kemet  1 tahun..
sayangnya wa tak alert..
wa baru sedar bday Kemet tu 2hari selepas tarikh sebenar..
sehinggakan member wa yg separa sengal tu dapat mimpi lahai..
mimpi sesengal empunya badan itu menyatakan bahawasanya
'hati kemet terguris' der!~..hahaha

Nak taknak wa kena jugak celebrate bday kemet..
sebab kalau tak sambut, kemet taknak gerak..
atau mungkin boleh gerak..cuma salah di sisi undang2..
tapi nak sambutnya tu yg sakit..
sakit...sangat sakit..
tapi..kena sambut jugak..
apedehal berbelanja untuk si kemet ksygan wa..
asalkan wa dapat jalan2 dgn dy hari2.. 
so.. inilah hasilnya..
jumlah perbelanjaan sambut bday kemet tahun ini..

RM 1,015 + RM 70 = RM 1, 085
 (wa kirakn siap2 utk sape yg t'kial2 cari kalkulator tuh)

kenapalah road pon nk ada tax..??hadoihh..
-____-"

sekarang wa dah sengkek..!!
(walaupun wa cuma menyumbang beberapa titik perpuluhan saja)
terima kasih ibu ayah..abg, adik2
sanak saudara <3

oh Kemet..
u'll be always in my heart..
bahagia kemet dapat tengok2 lampu jalan2 malam Kuala Lumpur~


ps: dah sengkek..agak2 ini boleh dijadikan alasan utk menikmati Maggi x..??wee~
ps 2: wa sedar kematian road-tax si kemet tu pon sebab insan prihatin dari Ambank call tanya nk renew road-tax & insurans kereta ke x..dan nyata time tu wa tngah bawak kemet bersiar2 cari cendawan goreng.. 
 -__-"

MySpace
~the end~

2 comments:

ork3d said...

nampak tak prangai kaw yg tak bwk2 kte nek si kemet kaw nih?ha?

p/s: mmg mcm plik tbe2 ade sorg minah 'arrghh' dgn tak tahu malu.sbb ritu kte nk comment tp tak smpt.nsb baik igt nk smbg maki.eh.tego.haha

p/s2:rindu.hope raye smpt jmpe:(

HDS voice said...

nampak3...!!!hahahha

p/s: xfaham pulak teman p/s nyer yg ini.. -__-"

p/s2: rindu ye...rindu juge~