Jul 1, 2011

Owh TakSengal part 6~

Ting tong~
m'buka rahsia kecilku lagi & lagi..
always takde hal lahh...

Owh TakSengal kali ni xsama mcm entry2 
Owh TakSengal yg before2 nih (kliksinikliksini)
sbb apa..??
sbb rahsia kecil yg ni xde la sengal pon..
cam bodo2 pon ade gak..hahaha
(dem..ada ka ckp diri sendiri cenggitu?"luar sedar" nih.."luar sedar")




Kali ni sy nak bercerita betapa sy selalu
berada dlm keadaan "luar sedar"..huhu
sebab apa..??
sebabnya...sy selalu mengajukan soalan2 yg weng2
atau bahasa kasarnyee..
bodo gilewwwww nye pun weyyyyyy..huh




contoh dem 1:
Sy dan rakan2 umpama kanak2 riang berjalan2 di sekitar Cameron Highland..Slpas CHECK OUT (caps lock mnyatakan dh brape hari ntah kt situ) , kami pun snap2 la gambar sikit depan hotel kediaman sbgai tanda kenangan.. lalu sy pun terbaca nama hotel berkenaan.. "Hotel Nameapentahakutakingat, Cameron Highland, Pahang".. Lantas dengan muka sesuci lebaran..sy mngemukakan soalan yg berbunyi :::

Oh..kita ni kat Negeri Pahang ea.??

ps: Dem.!! hadiahnya..gelak lah mereka secara berkumpulan~



contoh dem 2:
Sy dan ahli keluarga menonton sebuah filem b'genre komediTakLawak.. Citer org putih..(judul dirahsiakn..or ak xtahu pon senanyer..dem!) Ada satu scene dalam cerita tu memaparkan org berkulit separa putih yg berasal dari Amerika Syarikat nih tgh dlm flight menuju ke China..Scene dlm flight itu agak lama la jugak sehinggalah lampu dlm flight tu dgelapkan dan mereka tydo..(whatthehell tunjuk mereka tydo dlm flight.?) <= brgkali persoalan ini yg membuatkan sy xberpuas hati. Lantas..dalam keadaan bingai2 "luar sedar" sy mengajukan soalan kepada abg yg berbunyi :::

Abg.. Amerika Syarikat jauh ea.??

ps: Dem.!! hadiahnya..gelak lah mereka secara berkumpulan~ (copypaste dr yg ats sbb same je habuannyer)



haihh..percaya atau tidak..itulah sy dalam keadaan "luar sedar" kononnyer..huh..
nyata sy mmg sgt jujur dlm mengajukan soalan kn..??
DEM..!!
itu je 2 contoh!!xleyh nk share dah~


(AMARAN KERAS lagi: kepada sesiapa yg mengenali sy..!!Sila jgn bayangkan situasi ini..& kalau dah terbayangkan tuh..sila jgn pula EDIT2..!!huhu)



ps: tiba2 rasa sangat suka dengan budak2..hee~
ps 2: sy tidak terima sebarang sikap "menganjeng" utk entry ini..haha

MySpace
~the end~

No comments: