Aug 24, 2011

Owh semi-Wordless Wednesday~

Ting tong~
'Bogel Menuju Tuhan'
sy tertarik kat tulisan BESAR pada sampul pembungkus
buku ini..ya..yg
'DI JAMIN SAMPAI ESOK'
tarikh pengirim hantar kat sy : 19 ogos 2011
tarikh sy terima buku ni lepas hampir nak maki hamun pengirim : 24 ogos 2011.


ps: jangan ditanya kenapa sy beli buku ni..!sy xminat mamat Zahiril ni..tp..ade something dalam penulisan dia~
ps 2:'
hampir nak maki hamun pengirim' sbb bila sy check dgn postline beberapa hari lepas, depa kata no ruj kiriman post TAK WUJUD.dem~


MySpace
~the end~

6 comments:

zulhilmi.tempoyak said...

rjin lak ko nk mmbc novel 2...ad gmbr2 best x..??hihi

HDS voice said...

buku ni xde r novel yg novel sgt tuh..nipis jah..huhu
ad byk gambar mamat ni je lah..
awat? ko minat dy ke??haha

ork3d said...

ni bkn novel.more too penulisan zahiril adzim ni kan.kte tataw plak hamie mnt bku ni.mula2 bku ni klua last month,ramai yg crk sbb mamat ni.haha

HDS voice said...

cik orked.. owg xde r minat pon mamat ni..
tp ade terbace sket penulisan nyer..
pastu cam curious..ade 'something'..tu yg beli tuh..hee~

Nur Suhaila Omar said...

ak lg curious pe sbb ko beli buku tuh?
anything best dlm buku tuh?
cite psl pe?

HDS voice said...

haha su..xyah nk curious sgt lah..
cite psl kehidupan..
dgn pnceritaan yg sgt halus..haha..
cam xknl ak..huhu