Oct 1, 2011

Owh nak pegi taman..!!!!!

Ting tong~
(berdengung2 bunyi bell nih)
selagi xcukup puluhan org yg menegur sbb xhupdate2,
selagi tu la bell ni xberbunyi..
(jadah...bajet femes r blog ko??!!!!)haha


okeyh la..
alang2 mengupdate ni..
nk cite psl 1 kejadian aneh tp benar berlaku kt sy baru2 ni...


Masa: 5++petang
Tempat: Taman *#&%^ (rahsia..konon2 xnk bg org cari bila2 sy hilang)

Tengah2 sy duduk2 bersimpuh (tipu.!) yg konon2 nak tenangkan fikiran kat taman tuh..
dan sambil2 menhirup udara separa segar (bandar la nih banyak nooo asapnyer) tuh,
sy nampak ade sorg budak pompuan kecit je..dia jalan melintasi sy yg tgh duduk separa sopan tuh..
budak kecit ni sekali pandang nmpk cam cute..
dua kali pandang..emm comel la jugak...

tapi...

tapi...dia jalan sorang2..
sorang??budak kecit???perempuan?jln sorang2???
ushhhh..bahaye bhaiiiiiii...

tapi yg peliknya..budak kecit ni muka cam xde perasaan je..
xde la nmpk cam cool, and xde la gak nmpk cam ketakutan..
tapi sekali sekala dahi dy berkerut la jugak..ade masalah mungkin...
kat tangan dia ade aiskem..yg da cair2..meleleh2..
aduhai..kotor dah baju dia yg lawa tu..

dak kecit ni teruskan berjalan..terus je..
maseyh dlm pandangan sy...
tibe2 dia jatuh..!!!
sy terbangon..tapi sy xpergi kat dia pun..
sy jln perlahan2 je..cam konon2 menghampiri dia..
tapi mmg xberniat sgt pon nk pergi kat dia.. (penakot btol!!)
tapi tu senanyer sebab dia jatoh 2 pon, dia senyap je..xjerit pon..xnangis pon..xnormal btol..huh
sy pon duduk la dekat2 ngan dia..(konon2 mengawasi)
and dah kompem lah dia perasan kehadiran sy..

cuma yg tak bestnyer lepas tu...
bile dia dah perasan sy dekat ngan dia tu, dia pandang je pulak kat sy..
psycho btol budak kecit nih...!!! 
sy pon nk gak psycho..(tanak kalah nihhhh..haha)
sy pandang dia balik...pndangan yg sgt tajam..
(tibe2 time tu da rase mcm tengah main lawan mate cam tyme kecit2 dulu kt skolah) haha

then...mate dia dah berlinang...
ahhh sudah...dlm hati sy, 'law nanges budak ni, mati ak'..
dan klise...

dia menangis...!!!!
arghhhhhhhhhhh
TAHNIAH HAMIRA....
sekarang hambekkkk,,, cuak...!!
berpeluh2 dah...nebes...xtaw nk buat cmne..

sy xtaw nk buat ape...
sy bgon..konon2 nk lari dari situ...
kedebangggggggggg...!!!!!!!!
terhantok kat pokok..
adeyhhhhhhhhhhhhh....sakitnyer~~~~



eyh...tapi...kenapa sakit hantukan ni rasa mcm real..???
dan...nape pipi sy basah...???
bantal sy pon basah sudah

-____-"

ps: kalaulah semua org btol2 boleh simpan masalah sorg2..??
ps 2: banyak masa lagi ke?

MySpace
~the end~

3 comments:

zulhilmi tempoyak said...

yg len bc xde hal...tp yg tb2 mimpi bsh tu yg tb2 rs ad hal..

hahaha

HDS voice said...

haha..sengalll..

Anonymous said...

kachinggg~~