Jan 3, 2012

Owh apekah ini?

Ting tong~
org mesty berfikiran
"@$^&* kau miera.. dah nak2 final ni r
baru kau nak hupdate blog..!!choy~"

euuuwwwwwwwww
silap..tipu sangat tu..
mane ade orang bace blog ni..
kalau anda tengah bace ni, ha ok.. anda orang.. 
tahniah!huh

kalau anda bace post sebelum ni, mesty ade rase macam.....
"what the fuuuuu?"
"amendeeee ah dia nih"
"emo gile syalll"

tapi
no doubt.. sy pon rase cmtu jugak bile bace blek.. ha.(gelak~)

Semua orang pon tahu post tu post masalah..
and sy tak nafikan..mmg sy bermasalah few weeks behind..(tahun lepas)
tapi untuk pengetahuan sape2 yang rase bende tu sgt 'lame' post dlm blog..
mmg pon..!!!!sy tahu ia super duper lame..

tapi

tu je macam add-on cara yang tinggal nak bg certain2 orang sedar..
sbb kadang2 bile dah tanya and dah bagitahu pon xrety nak sedar2 pon lagi..(parah)
plus..sbb kadang2 tnpa sebarang apa penjelasan atau tahu isunya,
certain2 orang sewenang2nya mendapat hukuman..
(nada kanak2) "jom hukum dia..tak payah cakap dgn dia tiba2..tak payah kawan dengan dia tiba2.. tak payah jumpa dia tiba2..tak payah bagi dia faham ape salah dia.." errrrrrrr 
(ini perumpamaan je.maaf.!)

soooooo on....
after all the talked.
(which sepatutnya dah lame dbuat)
and well..it solve..
hope so..
and everyone can live a happy ever after life 
with anyone they wants..
and
any way they wants too~~~~~
smilesmilesmilesmile

yet,
bye2 2011..
welcome 2012..
sy nak mengcliche mcm orang2 laen jugak..
azam 2012..
"kurangkan kontroversi, tingkatkan prestasi"
oooyeahhh...

gud luck exam peeps.. :)


ps: ikut flow awak..luv :)
 ~the end~

 

2 comments:

myailyana said...

alolo.. kan... nie ha org yg dok membaca blog atok d masa exam nie.. atox.. chille kay.. setiap masalah da penyelesaian and ade hikmah why kite diberi masalah.. soo... jgn lari.. FACE it...

HDS voice said...

hahah.. yana2.. :)
owraite..ade hikmah sume ni..
jangan risau.. xlari pon.. ade je sini..
camni je ha...
FACE it..!!`yeah~