Sep 21, 2012

shila amzah-patah seribu yang tidak direlakan~

Salam.. Hai uols..
Aku bosan..
"Sumpah setia" aku tengah bosan. (lama betul tak sumpah itu setia.!)
Kenapa aku bosan?
Sebab takdo kojo lah..
Hari ni hari jumaat.
Memang kebiasaan hari jumaat everything become 'sl o w  mo t  i   o    n~'.
not really slow la.. just verrrryyyy slow.! #duh

Oleh yang demikian, dengan tak semena-mana?nya aku selongkar blog 'member2' aku nih..
Tak kisah lah member lama ke, baru ke, yang tinggal sejarah ke, yang takde sejarah pun ke, even blog yang last update dia 2010..2010?! #duh.!

Then aku tertarik dengan post yang ni.. (kliksinikliksinikliksini)
Empunya blog ialah incik bestfriend saya iaitu AFIFIE CHAN..!!(haha..aku pon tak tahu ape motif aku caps lock name ko)
Lantaran itu, aku pon tetibe je teringin nak buat benda yang mungkin boleh menghilangkan bosan ini sebab aku yakin aku tak pernah lagi buat benda ni sebab aku yakin takde orang pon pernah tag aku suruh buat benda ni dan aku yakin tak perlu segan untuk buat aktiviti yg dah lapuk ditelan zamani ini dikala tak ada kerja nak buat semasa sedang menjalani latihan industri. (satu nafas please.!)

LetttttSTART.!

To start:
1. Put your iTunes, Windows Media Player, etc. on shuffle.
2. For each question, press the next button to get your answer.


Start!!


IF SOMEONE SAYS 'ARE YOU OKAY' YOU SAY?
 Bedroom Sanctuary (Bo Amir Iqram) - LAGU
 

started with: "Hari ku harus dipenuhi dengan kehadiranmu"
(siapa yg nk hadir2 ni ha.!!? 'harus' pulak tuh~ ) 

HOW WOULD YOU DESCRIBE YOURSELF? 
KEMBANG PERAWAN 
(ok..walaupun tajuk lagu ni pelik tp ini ialah ost filem fav aku..Sepi!..haha..) 

WHAT DO YOU LIKE IN A GUY/GIRL? 
Imran Ajmain ft Nabil & Diana Danielle - Radio 
(okey.. eh..aku ada lagu ni dalam lappy??! )
  
HOW DO YOU FEEL TODAY? 
Kantoi - Zee Avi 
(rase nak ''drove my car pergi Damansara'' pulak..hee)

WHAT IS YOUR LIFE'S PURPOSE?
 

Chicken Dance, Dance Little Bird [Version 1] 
(menari?? chicken dance?? seriously that my life's purpose?? ergghh?!!..)
 
WHAT'S YOUR MOTTO?
Ombak Rindu - Hafiz Adira
(hahah..berombak2 dada aku bila teringat member (ejat sengal2 dan fifie sengal3) main ombak rindu masa mandi kat pantai buatan Wetworld Gambang..)

WHAT DO YOUR FRIENDS THINK OF YOU? 

Love You Like a Love Song - Selena Gomez & The Scene
(gile ahh..jangan nak membayangkan sangat aku nyanyi lagu ni utk korg~haha..)

 
WHAT DO YOUR PARENTS THINK OF YOU?
Saya Anak Malaysia - Dr. Sam
(hahaha..ibu ayah aku memang tahu anak dia nih patriotik..)

WHAT DO YOU THINK ABOUT VERY OFTEN?
All the Small Things - Blink 182
"Say it ain't so, I will not go.turn the lights off, carry me home
Na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na, na .."
(kene mengena 'sangat' lagu ni dengan ape yang aku selalu fikir.!)

WHAT DO YOU THINK OF YOUR BEST FRIEND?
Tercipta Untukku - Ungu
(korang nak diciptakan untuk jd kuli aku ke?haha..btw nice song rite friend.?! :)
"Aku ingin engkau slalu,Hadir dan temani aku,Disetiap langkah yang meyakiniku,Kau tercipta untukku "

WHAT IS YOUR LIFE STORY?
Surah Yasin
 

      .  .  .      

(insaf seketika..(bersambung.. in 13min&11sec )  

WHAT DO YOU WANT TO BE WHEN YOU GROW UP? 
Play My Music - Jonas Brothers 
(pehhhh..nak jadi retis ha mira rupanya 'bila besar nanti')

WHAT DO YOU THINK WHEN YOU SEE THE PERSON YOU LIKE?
Aku Bukan Untukmu - Lah & Zaf VE (ost Sepi) (cover)
 

(haha..walaupun kau untuk aku, tapi aku bukan untukmu babeh.haha..)

WHAT WILL YOU DANCE TO AT YOUR WEDDING? 
A Party Song (The Walk of Shame) - All Time Low 
(beriye..macam la pakcik Hamzah kau bagi pasang lagu jerit2 kat wedding kann..nak kaki?!..haha..)
WHAT WILL THEY PLAY AT YOUR FUNERAL? 
Terukir Dibintang - Yuna 
(recite me Surat Yasin please~ :(
WHAT IS YOUR HOBBY/INTEREST??
American Idiot -Green Day
(Oops..)


WHAT IS YOUR BIGGEST FEAR?
 

Ghaibmu - Imran Ijmain 
(walaupun aku relakan je sesiapa yg keluar drpd hidup aku, hakikatnya aku takut aku mungkir jnji dgn diri sendiri dan mencarinya semula~) #duhh seriuos sh*t

WHAT IS YOUR BIGGEST SECRET?
Stronger. - Jamie Foxx; Kanye West; Twista
(i'm stronger than what you thought dear~)

WHAT DO YOU WANT RIGHT NOW?
Boyfriend - JB
(bhahahaha firstly aku tak tahu nape aku blh ada lagu bibir nih..
anddddd boyfreind??..lg lah mintk gelak..hahaha..)


WHAT DO YOU THINK OF YOUR FRIENDS?
 

Boyce_Avenue - What_Makes_You_Beautiful_(Cover)

(this is really super damn true.!!"Baby you light up my world like nobody else"..)

WHAT WILL YOU POST THIS AS? 
shila amzah-patah seribu
(sebok je shila amzah ni.. mira hamzah lah patutnya..haha..
nwayyyy patah seribuuuu...!! weeknd ni kerja lagiiiiiiiiiii..2d1n)


ps: sekali llagi ak gagal post pada waktu yg sepatutnya.. ini post seawal pukul 5petang tadi (21/9/2012)
p/s 2: baru internship dah ada outstation? haih -_-"
p/s 3: imissyou.




3 comments:

Anonymous said...

hoi hoi!!

Anonymous said...

i i love you like a love song baby..haha

HDS voice said...

Anonymous2 lagi..siapa lah nih..?? jgn nak love like a love song sgt lah..hoho