Sep 18, 2012

(tanpa tajuk)


Salam...Hai..
Sentap.!
Sentap tahu? Sentap.!haha

Baru2 ni aku ada buat macam konon2 'comeback' la tulis blog yang berhabuk ni..
KlikSiniKlikSiniKlikSini (tak payah nk kliksini sgt lah, bawah post yg ni jehhhh)
Aku juga ada menyatakan hasrat untuk rajin2 post 'sesuatu' kat blog nih..
Malangnya, niat dah ada, tapi xde la pulak aku rajin2 post lg lepas tu kan..??
tetibe aku diSentapkan dengan satu email dari blogspot ni..
ade "Anonymous" tanpa nama said "kau tipu"..! ( ! aku tambah)
perghhhhh.. terbatuk2 aku sentap... diselang selikan dengan gelak 2harkat (eg.haha)

Akibat kesentapan itu, terhasil la post tanpa tajuk nih..
Tak banyak yang aku nak kongsikan..
Aku masih praktikal kat syarikat yg penat nak !#$@*^ nih... (over!)
Tanpa elaun but mostly 7hari seminggu kerjanya..
Mula2 memang dah niat dah..
"xpelah redha..buat kerja dgn ikhlas..xde elaun?? xpelahh"
tapi aku ni manusia biasa kan..
tiada supernatural..tiada juga sixth apetah lagi seventh Sense..
kadang2 TERmaki juga...luaran dan dalaman..then baru
**Astaghfirullahalazim** 
tenang mira..tenang2..sabaq naaa (sambil tepuk2 bahu sendiri)

dan...


Esok lusa aku kerja.!(yakni sabtu & ahad)
ada event.. 'Sales Hunt'... Door to door ye..
tahniah mira.. bersedia lah kene maki ngan customer pulak..

-loceng punch card berbunyi- (goyang2 kepala siket..hoho)

Sudah..ayuh balik...
Esok berkumpul kat office pukul 7pagi ye.. i repeat...
7 PAGI..!!

 Adios.!



ps: currently listening to  - Teman Pengganti : Black ft Malique
ps2: ini post yg aku dah simpan dlm draft seawal 7Sept2012 sebenarnya -__-" 


 



No comments: